Toegangscontrole

Vakkundige installatie voor woningen, vve’s en bedrijven

Krijg controle over uw toegangssystemen

Deurmeesters levert en monteert een groot aantal verschillende toegangscontrole systemen. Wat is toegangscontrole? Toegangscontrole beveiliging betekent dat u per individu kunt bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft. Wij adviseren u graag welk systeem voor u geschikt is. Er zijn enorm veel verschillen tussen de verschillende toegangscontrole systemen. Zo zijn er standalonesystemen ook wel offline toegangsverleningssystemen. Standalone toegangsverlening is de meest eenvoudige manier om de toegang tot uw gebouw. Als u van plan bent uw beveiliging te vereenvoudigen, uw medewerkers en eigendommen te beschermen, geld wilt besparen op dure sleutels en cilinders en geen registratie van gebeurtenissen wenst dan is een standalone toegangsverleningssysteem de waarschijnlijk juiste keuze voor u.

Online toegangscontrole

Er zijn ook een heel aantal online toegangscontrole systemen. Grote voordeel van een online systeem is dat deze veelal centraal te beheren zijn. Dit houdt in dat u vanaf één plek toegang kan verlenen of ontnemen. Tevens kunt u met een online systeem tijdschema’s aanmaken om bijvoorbeeld een medewerker alleen tijdens werktijden toegang te geven en deze het pand niet binnen kan buiten de gegeven tijden om. Het is ook mogelijk om online en offline te combineren dit kan bijvoorbeeld via data on transponder of via een Bluetooth app.

Diverse mogelijkheden

Voor toegangscontrole zijn er verschillende lezers mogelijk. Zo kan er een paslezer naast de deur geplaatst worden maar ook kan er gebruik gemaakt worden van een slimme deurkruk of cilinder ook zijn er combinaties mogelijk daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer opties.

Naast een groot aantal lezers zijn er ook diverse communicatie protocollen. Zo heb je onder andere proximity, MIFARE Classic, MIFARE Ultralight, MIFARE Plus, MIFARE DESFire ev1 en MIFARE DESFire ev2.

Wilt u meer informatie over een toegangscontrole systeem voor een bedrijf of organisatie neem dan contact met ons op dan kijken wij graag met u mee naar een passende oplossing.

Vraag een offerte of meer informatie aan