Intercomsystemen

Vakkundige installatie voor woningen, vve’s en bedrijven

Deurmeesters levert en monteert diverse soorten intercom systemen voor poorten en woonhuizen  vereniging van eigenaren en bedrijven. Deurmeesters levert verschillende type intercoms waaronder traditioneel bekabelde systemen en wifi systemen maar ook intercoms op basis van 4G. 

Uw intercom vervangen? 

Deurmeesters help u graag met het maken van de juiste keuzes. Zo is het natuurlijk belangrijk wat uw wensen zijn. Is alleen audio voldoen of is er ook een wens voor de combinatie van audio en video?

Naadloze integratie met smarthome en smartphone

Tegenwoordig wordt de wereld steeds digitaler en zien wij de wens om de intercom op smartphone of tablet over te laten gaan steeds groter wordt. Dit heeft natuurlijk enkele voor en nadelen. Een nadeel is natuurlijk dat in veel gevallen de traditionele binnenpost (telefoon aan de wand) komt te vervallen. Een aantal voordelen is onder andere dat overal ter wereld de intercom beantwoord kan worden bijvoorbeeld als er een pakketbezorger voor de deur staat. 

 

Ook voor de oudere generatie biedt een draadloze intercom een aantal voordelen. Waar mensen die slecht te been zijn vaak van de woonkamer naar de hal moeten lopen om de binnenpost te beantwoorden kan dit nu eenvoudig door middel van een tablet die naast de stoel of bank staat. Ze hoeven zich dus niet meer te haasten. 

Een passend advies

Het is belangrijk om de juiste keuzes te maken richting de toekomst aangezien een gemiddelde intercom meer dan 15 jaar mee gaat. Van advies tot montage wij helpen u hier graag bij.

 

Vraag een offerte of meer informatie aan