Automatische draai- en schuifdeuren

Vakkundige installatie voor woningen, vve’s en bedrijven

Draaideuren op maat

Voor draaideuren heeft Deurmeesters 3 varianten in het programma. Een variant voor binnendeuren, één variant voor middelzware binnen en of buitendeuren welke ook goedgekeurd voor branddeuren en een zware variant voor buitendeuren, welke ook is goedgekeurd voor branddeuren. Hiermee biedt Deurmeesters een oplossing voor elke deur in elke gewichtsklasse. Door de grote variëteit aan automaten voorkomen we dat er een veel te zware automaat op een lichte binnendeur gezet wordt, en andersom. Uiteraard komen wij graag ter plaatse de situatie bekijken om een passende oplossing aan te bieden.

Advies en maatwerk van schuifdeuren

Voor schuifdeuren bieden wij verschillende systemen aan. Van enkele schuifdeuren, dubbele schuifdeuren en zelfs driedubbele schuifdeuren. Schuifdeuren is altijd maatwerk. Dit wordt ter plaatse opgemeten en doorgesproken wat er wenselijk is. Wij kunnen de bestaande oude pui verwijderen en de nieuwe schuifdeur plaatsen. Hierbij worden de automaat en deuren in de gewenste kleur gespoten en uitgevoerd met het wenselijke glas. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de schuifdeurautomaat te vervangen, mocht de reeds gemonteerde variant niet meer werken, en de deuren zijn nog goed. Laat u gratis adviseren door onze adviseurs!

Onderhoud

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud terecht bij ons. U bent wettelijk verplicht jaarlijks onderhoud te plegen aan de automatische deuren. Mocht er letsel optreden aan personen, en u kunt niet bewijzen dat u onderhoud heeft uitgevoerd, dan kan dit grote gevolgen hebben. 

Vraag een offerte of meer informatie aan