Automatische draai- en schuifdeuren

Vakkundige installatie voor woningen, vve’s en bedrijven

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het automatiseren van uw deuren? Kies voor de plaatsing van deurautomaten door onze experts. Wij bieden een ruim aanbod van de hoogste kwaliteit deurautomaten, die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen. Onze ervaren technici garanderen een snelle en soepele installatie, zodat u binnen de kortste keren van de voordelen van geautomatiseerde deuren kunt genieten. Of het nu gaat om het verhogen van de beveiliging, het verbeteren van de toegankelijkheid of het creëren van een stijlvolle uitstraling, de plaatsing van deurautomaten is altijd een slimme keuze. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw pand.

Deurmeesters biedt op maat gemaakte draaideuren aan – 3 varianten beschikbaar

“Op zoek naar hoogwaardige draaideuren op maat? Kijk dan niet verder dan Deurmeesters. Wij hebben 3 verschillende varianten in ons assortiment: één speciaal voor binnendeuren, één voor middelzware binnen- en buitendeuren en goedgekeurd als branddeur en een zware variant voor buitendeuren, eveneens goedgekeurd voor branddeuren. Hierdoor bieden we een passende oplossing voor elke deur, ongeacht het gewicht. Onze grote diversiteit aan automaten zorgt ervoor dat we voorkomen dat er een te zware automaat op een lichte binnendeur geplaatst wordt en omgekeerd. Onze specialisten bezoeken graag de locatie om de situatie te bekijken en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden.”

Schuifdeuren op maat: Advies en maatwerk van specialisten

“Op zoek naar kwalitatieve en op maat gemaakte schuifdeuren? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden verschillende systemen aan, van enkele schuifdeuren tot driedubbele schuifdeuren. Bij ons is elke schuifdeur op maat gemaakt. Onze specialisten bezoeken de locatie om op te meten en samen te bespreken wat u wenst. Wij kunnen niet alleen de nieuwe schuifdeur plaatsen, maar ook de bestaande oude pui verwijderen. Onze schuifdeuren worden in de gewenste kleur gespoten en uitgevoerd met het wenselijke glas. Het is ook mogelijk om alleen de automaat van de schuifdeur te vervangen als de deuren nog in goede staat zijn. Laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren adviseurs!”

Onderhoud

Uiteraard kunt u ook voor onderhoud terecht bij ons. U bent wettelijk verplicht jaarlijks onderhoud te plegen aan de automatische deuren. Mocht er letsel optreden aan personen, en u kunt niet bewijzen dat u onderhoud heeft uitgevoerd, dan kan dit grote gevolgen hebben. 

Vraag een offerte of meer informatie aan