Automatische draai- en schuifdeuren

Vakkundige installatie voor woningen, vve’s en bedrijven

Automatiseer uw deuren met Deurmeesters

Bij Deurmeesters staan wij garant voor hoogwaardige service voor al uw deuren, schuifdeuren en elektrische draaideuren. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van WK2-beveiliging. (Weerstandsklasse 2, zoals vastgesteld volgens NEN 5096. Het duidt op producten die ontworpen zijn om gemiddelde inbraken te weerstaan, getest volgens Europese normen op beveiligingsniveaus). Wij bieden deskundig onderhoud voor deuren van vooraanstaande merken zoals Record Automatische Deuren, Faac Automatische Deuren, Gilgen Door Systems en GU-Automatics.

Kies voor deurautomaten
van topkwaliteit

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor de automatisering van uw deuren? Vertrouw op onze experts voor de installatie van WK2 deurautomaten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van de hoogste kwaliteit deurautomaten die perfect aansluiten op uw specifieke eisen. Onze ervaren technici zorgen voor een snelle en soepele installatie, zodat u snel kunt profiteren van geautomatiseerde deuren. Of het nu gaat om het verhogen van de beveiliging, het verbeteren van de toegankelijkheid of het creëren van een stijlvolle uitstraling, de installatie van deurautomaten is altijd een verstandige keuze.

Automatische deuren zoals draai- en schuifdeuren zijn met name geschikt voor de onderstaande toepassingen:

 • Kantoren
 • Ziekenhuizen en zorginstellingen
 • Wooncomplexen
 • Onderwijsinstellingen
 • Hotels
 • Winkels en winkelcentra
 • Luchthavens
 • Openbare gebouwen

Op maat gemaakte draaideuren

Ontvang bij Deurmeesters hoogwaardige draaideuren op maat, perfect afgestemd op uw wensen en behoeften. Binnen ons assortiment bieden wij drie verschillende varianten aan om aan diverse deur eisen te voldoen:

 • Binnendeuren: voor een naadloze integratie van stijl en functionaliteit binnen uw interieur.
 • Middelzware binnen- en buitendeuren: geschikt voor veelzijdig gebruik, met de mogelijkheid om te dienen als goedgekeurde branddeuren.
 • Zware buitendeuren: ontworpen voor robuuste prestaties en extra veiligheid, eveneens goedgekeurd als branddeuren.

Of het nu gaat om lichte binnendeuren of zware buitendeuren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen met diverse automaten om ervoor te zorgen dat de juiste automaat op de juiste deur wordt geplaatst. Onze specialisten komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen en een nauwkeurige oplossing te bieden die perfect aansluit op uw specifieke situatie. Ontdek de diversiteit aan hoogwaardige draaideuren en vind de ideale oplossing voor uw ruimte met Deurmeesters.

Draaideuren op maat
Op maat gemaakte automatische deuren

Schuifdeuren op maat: advies en maatwerk van specialistische handen

Bij Deurmeesters streven we naar perfectie in elk detail, en dat geldt zeker voor onze schuifdeuren op maat. We presenteren diverse systemen, variërend van enkele schuifdeuren tot drie dubbele schuifdeuren, zodat u de perfecte oplossing vindt die aansluit bij uw ruimte.

Elke schuifdeur wordt volledig op maat gemaakt om aan al uw specifieke wensen te voldoen. Onze specialisten komen persoonlijk ter plaatse om nauwkeurige metingen uit te voeren en uitgebreid met u te bespreken wat uw exacte behoeften zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe schuifdeuren of het vervangen van bestaande schuifdeuren. Wij helpen u graag.  Indien gewenst kunnen wij zelfs de oude pui verwijderen, waardoor u een volledige service-ervaring krijgt.

Onze schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. U heeft de vrijheid om de gewenste kleur te kiezen, en we voorzien ze van het glas dat perfect past bij uw stijl en behoeften. Mocht uw bestaande schuifdeur nog in goede staat zijn, dan bieden wij ook de mogelijkheid om alleen de automaat te vervangen, wat een kosteneffectieve en duurzame oplossing kan zijn.

Laat u vrijblijvend adviseren door onze ervaren adviseurs, die klaarstaan om u te begeleiden naar de ideale schuifdeur oplossing voor uw unieke situatie. Bij Deurmeesters gaan we verder dan standaardoplossingen; we creëren deuren die echt passen bij uw levensstijl en wensen.

Service op maat bij Deurmeesters
Schuifdeuren op maat

Onderhoud automatische deuren

Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige deuroplossingen. Naast ons uitgebreide assortiment WK2 deuren, bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan op het gebied van onderhoud van automatische deuren.

Automatische deuren, zoals draai- en schuifdeuren, vormen een essentieel onderdeel van moderne gebouwen. Om ervoor te zorgen dat deze deuren optimaal blijven functioneren en hun levensduur wordt verlengd, is regelmatig onderhoud van cruciaal belang. Bij Deurmeesters begrijpen we het belang van het behouden van de optimale werking van automatische deuren en daarom bieden wij professionele onderhoudsdiensten aan.

Wist u dat jaarlijks onderhoud van automatische deuren wettelijk verplicht is? Het niet nakomen van deze verplichting kan ernstige gevolgen hebben in geval van letsel. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw automatische deuren voldoen aan deze wettelijke vereisten en nemen alle zorgen uit handen.

Of u nu een bedrijfspand, winkel, of een ander type gebouw heeft, ons team staat klaar om uw automatische deuren in topconditie te houden. Onze onderhoudsdiensten omvatten grondige inspecties, smering van bewegende delen, afstelling van sensoren, en eventuele reparaties die nodig zijn. Hierdoor blijven uw deuren soepel functioneren en minimaliseert u het risico op storingen.

Met Deurmeesters kiest u voor gemoedstoestand en de garantie dat uw automatische deuren optimaal presteren. Neem vandaag nog contact met ons op en plan professioneel onderhoud in voor uw automatische deuren. Investeer in de veiligheid en duurzaamheid van uw deuren met Deurmeesters, uw partner voor kwaliteit en service.

Vul uw contactgegevens in, voor een vrijblijvende offerte of meer informatie: